Annie & Bryan

Spontan fredags-AW
 
Igår satt jag på en workshop slash kreativ heldag hos ett bolag vi samarbetar med på jobbet. Det hela övergick i en AW redan kl 15:30 och vad som sen blev en spontan helkväll på Hobo, Habibi, Bernie's och Morfar Ginko. När det var dags att gå vidare till Marie Laveau kände jag att enogh was enough och drog hem kl 01:30. Jag hade inte käkat nåt sen lunchen och det kändes i kroppen.
Kul avslutning på veckan hur som helst.
Puss
Bryan
10 poängs-lördag ✌🏻💕

Men hej mysiga lördag! Vaknade 0815 av att Audrey ropade mamma! Bryan sov på soffan inatt för han kom sent efter en lång aw. Så vi klev upp och Bryan med. Sen åt vi lång frulle och jag hade bestämt mig för att rensa garderober och lådorna i köket. Jag har en del kläder kan man säga, så jag fyllde en säck och sen gav vi några påsar till en utanför Ica som jag blivit lite bundis med. 
Efter det gick vi till Kulturhuset på Pettson och Findus utställning, rekommenderar verkligen. Så fint gjort! Audrey vägrade gå därifrån, hon kräktes också för att hon lekte så hårt (hahah). Sen gick vi till tak terrassen TAK och tog ett glas, så himla mysigt. Kallt men lovely. Audrey älskar ju titta på folk och hon riktigt myser när vi är på restaurang, det är skönt och uppskattas! 
Väl hemma åt vi hummer och pommes. Nu ska jag väcka min kära man som verkat somna med tantaluran. Vi måste ju se SKAM! 
Imorgon ska jag springa en lång runda sen blir det middag hos några vänner.
Puss och kläm
Annie 

Välkommen du ljuvliga långhelg!

Fredag och egentid med tantaluran. Så himla mysig eftermiddag och kväll har vi haft. Vi har handlat och åkt kundvagn, lekt i sandlådan (är inget fan av det, men vad gör man inte för stämningen), ätit tapas, kollat på Pippi, läst böcker, ätit glass och tittat på foton. Sen däckade hon sovandes på min arm och jag äter godis i soffan med O.C som sällskap. Så himla skön kväll! Bryan är ute med några vänner. Det är ju väldigt skönt att vara själv ibland alltså, jag har alltid haft väldigt stort behov av det och Bryan med. Vilket är extra bra såklart. Jag njuter verkligen av att bara "va" just nu.
Härligt att det är långhelg nu. Vi ska röja hemma, gå på middag, förhoppningsvis se en brasa och träffa min BFF.
Nej nu godis och O.C
Puss
Annie