Annie & Bryan

Paris, je t'aime!
Fransk sci-fi-modernism på Charles de Gaulle
Lunch i Marais
Nöjd Annie i Supremebutiken
Brädor av Damien Hirst och George Condo för Supreme
Massa fina böcker på Yvon Lambert (höll på att skriva Yvonne Lombard [gjorde det ändå obviously])
Cy Twombly-duk, ännu fler böcker och en sjukt snygg Annie
Måste alltid gå till COMME des GARÇONS svarta butik
Utsikt från vårt hotellrum på Handsome Hotel
Utsikten åt andra hållet
 

Annie och jag var på en barnfri weekend i Paris i helgen. Det var vår första resa utan Audrey, vilket var lite tomt men för det mesta oförskämt skönt. Bara en sån sak som att få uppleva lyxen att kunna sitta ner och äta en hel måltid medan maten fortfarande är varm utan hets och spring var ju alldeles fantastiskt. Jag kunde liksom smaka på maten på riktigt. Vilken himla grej!

Våren hade kommit betydligt längre i Paris jämfört med Stockholm, så det var sjukt nice att gå runt i bara tröja, dricka rosé på uteserveringar och ta en sockercrêpe på språng utan att behöva frysa. Vi promenerar alltid väldigt mycket när vi är i denna ljusets stad. Vi åkte bara taxi en gång och ett turistigt cykeldito en annan. Oavsett hur vi än väljer att förflytta oss gapar jag mest hela tiden över alla fina hus som en ser exakt överallt.

Även om det var skönt att få lite egentid med Annie, längtade vi ihjäl oss efter Audrey så fort vi såg andra barn. Jag gick också sönder flera gånger och fick en sån klump i magen när jag såg rumänska tiggare sitta på gatorna med barn i Audreys ålder. Jag har alltid haft väldigt svårt för när barn far illa och det här eskalerade så fort jag själv fick barn. Det är så klart synd om alla som av en eller annan anledning måste leva på gatan, men jag tycker det blir extra sorgligt när barn är drabbade. Jag klarar inte av det! Det dåliga samvetet gnagde också när vi gick där med nyshoppade kläder vi egentligen inte behövde. Vi kompenserade så gott vi kunde genom att ge pengar till alla barnfamiljer vi stötte på.

Sorgeämnen till trots längtar jag redan tillbaka. Jag älskar älskar älskar Paris och har gjort det ända sen första gången Annie och jag åkte dit, när jag överraskade henne med ett frieri där 2009.

Jag ser fram emot att visa upp staden för Audrey en vacker dag.

Au revoir,
Bryan

 
Drömmen som småbarnsförälder: att vakna upp i ett hotellrum efter en hel natts oavbruten sömn
Vykortsvy – med vykort i bild
Lunch under det gröna
Franska valet stod tydligen mellan Emmanuel Macron, Marie Le Pen och Jean Gentilhomme (John Goodman)
Nån gång skulle jag faktiskt vilja gå på en föreställning på Operan
Blodsockerreglering i Tuilerierna
Förevigade Annie som förevigade Tuilerierna
Cykeltaxi förbi Notre-Dame med snubbe som såg fram emot att röka crack på hans stundande semester i Miami
Flygplansstinn soluppgång innan vi åkte hem
#1 - Gunnelrapp

Mormor morfar passar gärna drottningen igen!💕