Annie & Bryan

Älskar leva life

Hej hej hallå dagboken. 

Söndag och jag ska precis läsa min deckare innan jag somnar. Alltså jag är så himla glad och tacksam för mitt liv, det är jag alltid men fick ett sånt tacksamhets-rus innan. Att just jag skulle träffa min dröm-man och få en gullis är så ljuvligt. Att få uppleva livet med Audrey och se henne utvecklas gör mig helt blödig av lycka. Att jag har haft den enorma turen att få växa upp i Sverige med en trygg barndom, utan krig och att ha mat på bordet gör mig otroligt ödmjuk för långt ifrån alla människor har det så. Det var kvällens reflektion. XX Annie 

The Style Council
You're the Best Thing
Shout to the Top
Long Hot Summer
 
Det brukar gå några år mellan varven, men sen igårkväll är jag inne i en Style Council-period igen. The Style Council, denna sophistipoporkester från 80-talet med Paul Weller och Mick Talbot (japp, precis som lakritstrollet i Nilecity).
Det är bra grrrejer, det här.
Puss
Bryan
Typ mammaledig idag
Livsnjutaren som sov till 10
Drömmig sovpause vid stadshuset

Hej måndag! Dagis är stängt idag och i morgon så jag tog vinstlotten och var ledig idag. Hej fint väder! Audrey älskar ju sova (ja, vi är bortskämda med det) så hon sov till 10 och jag jobbade i sängen. Sen gjorde vi pärlarmband till några av hennes kompisar, käkade på uteplatsen och sen gick vi på promenad. Hon somnade vid stadshuset (mitt bästa ställe i Stockholm) och jag solade och jobbade lite. Sen hade vi glass-kalas med några dagis-kompisar och kidsens föräldrar. Älskar att det är så många härliga föräldrar på Audreys dagis. Sån härlig stämning och väldigt spontant när vi ses! Sen har vi mest gosat. Jag njöt verkligen av denna dagen, saknade lite att vara mamma-ledig, man tog dagen som den kom och fick vara med sin gullis på heltid. Vilket privilegium att få ha det så som vi har det i Svergie!

Resten av veckan är det fullt ös med mycket jobb, så kul nu med allt som händer i höst, Mikas firar 30 år så jag och B har barnvakt och ska på kalas ihop (hur lyxigt) och sen ska jag på två tillställningar till på torsdag. Bra vecka med andra ord! 
Puss
Annie