Annie & Bryan

Peppig tisdag

Godkväll! Sitter (ligger) i soffan, kl är 23.35 och vi har precis storstädat lägenheten och vart nere i källaren med saker vi ej använder, alltså när ska man städa den där källaren? Jaja, det hinns väl med i höst. 

Annars då? Jo jag har haft en sån megabra tisdag. Började med 10 minuter yoga, jag är alltså sjukt stel så tror inte en yogalärare skulle kalla det yoga. Men jag blir väl mjukare med tiden tänker jag. Eftersom jag springer en del och kör styrketräning hemma så är jag rätt "hård" i kroppen. Jag är ju lite utav en adrenalin-sökare så att yoga flera timmar om dagen är nog inget för mig. Hjälp vilket sidorspår hah. 
Efter min lilla morgonrutin så lämnade tog jag tag i dagen och lämnade gullisen på föris, lite ledsamheter såklart efter 7 veckors sommarlov. Men det blir mindre drama för varje dag, skönt. Så sjukt viktigt att föris funkar och än så länge funkar det verkligen toppen. 

Nu känns det verkligen som att jobbet rullar, första veckorna var typ alla på semester men nu så. Det var månadsmöte på kontoret och det är ett stort gäng som jobbar där så när Vdn bad mig dra ett skämt så kände jag, denna måste jag sätta! Så jag drog klassikern Kalle och Ada. Haha googla den. Den gick hem. Sen har jag haft ett så sjukt effektivt kring hösten, planer och massor utav lösa puckar som skulle redas upp. Ni vet när man efter ett sånt möte känner en sån pepp och en nöjdsamhet. Med andra ord, bra tisdag.
Nu sängen.
Puss Annie