Annie & Bryan

Känslosam vecka och usel uppdatering.
Veckan sprang förbi och jag har somnat i soffan väldigt ofta denna veckan. Så mina uppdateringar har med andra ord sugit!


Så vad händer?

Jo jag tänkte att jag gör en intervju med mig själv så reder vi upp det här. 


Hur mår du?

-Jag mår bra, eller är rätt trött efter denna vecka. Det har varit en känslosam vecka på olika sätt.


Aha, vad har hänt?

-Jag och Audrey var hemma hos mina föräldrar förra helgen och det var så sjukt mysigt och bra. Så då är det alltid lite sorgligt att åka hem till Stockholm igen, men på måndagen innan vi skulle åka så började mitt hjärta spela mig ett spratt, så mamma tog mig under armen och sen tillbringade jag några timmar på sjukhuset. Jag hade väldigt mycket extra slag och var väldigt yr. Så vi missade tåget, och åkte upp senare. Och när vi kom hem så hade Bryan köpt en julgran, då vart jag rörd. 

Sen fortsatte veckan, och då cirkulerade det en liten tjej på 5 år som hade en obotlig hjärntumör på sociala medier, där man kunde hjälpa familjen med pengar så den lilla tjejen kunde få behandling i Mexico som förhoppningsvis kan rädda henne. Så jag försökte så gott jag kunde att sprida ordet till folk. Sociala medier är så sjukt bra i såna lägen, vilken effekt det har alltså och 2 dgr senare så hade familjen fått ihop 2 miljoner, (OBS inte pga mig enbart såklart hehe). När barn är sjuka så går jag sönder. Jag vet att det finns massor med barn på flykt och otroligt mycket hemskheter i vår värld så jag vill bara poängtera att jag även hjälper andra organisationer. 

Sen fick jag ännu mer tråkiga besked idag så jag kände mig lite öm och skör när jag klev in genom dörren ikväll. Och gick in på toaletten och hulkade lite. Det är inte så ofta jag hulkgråter, men oj vad skönt det är att släppa ut det! Dock svårt

att inte visa sitt barn det. 

Så mysigt att baka pepparkakor hos mina föräldrar med tantaluran förra helgen!
Julgranen på plats!
Vad ska du göra i helgen?

-Ikväll har vi ätit massa plock, sett fem myror är fler än fyra elefanter i soffan och lekt varg med Audrey. Perfekt fredag! I morgon ska vi till Skansen och åka häst och gå på julmarknad. Sen på söndag ska vi baka julgodis och ha middag.


Vad längtar du efter just nu?

-Jullov! Jag insåg det denna veckan att jag är rätt trött, att börja nytt jobb är ju alltid lite utmattande. Sen längtar jag efter att bara få vara med mina nära och kära. Och att alla hemskheter som folk behöver uppleva och gå igenom ska få ett slut.


Hatar du något?

-Ja, cancer!


Gillar du julen?

-Oh ja! Julmusiken, granen, gröten och allt inför julen. Sen fick vi barn är ju julen så mysig så jag går av typ.


Hur går det med ditt köpstopp?

-Bra, jag har ej köpt kläder på 4

månader! Det är starkt tycker jag. Lusten har lite försvunnit, vilket var skönt. Den 21 december ska jag och Bryan ha en kväll på stan och då ska jag köpa mig lite nytt. Men jag är inte pirrig liksom mer "jag behöver köpa en varm tröja och

då kan jag göra det".


Vad ska du göra nu?

-Pussa min man och se Sunes kul.

Mina gullisar!
Puss kram / A