Annie & Bryan

Back on track!
Morgonlöpning, hur bra!?

Hola!
Idag (äntligen) sprang jag igen, jag har hostat i 3 veckor så har inte vågat tidigare. Men idag premiärade jag i nya springkläder och med ny energi. Så såg jag Stockholm vakna upp och familjen låg hemma och sov, bästa känslan! Jag avslutade med yoga och meditation. Bra tisdagsstart!
Annars då? Jo mötesmarathon idag, roliga såna. Mycket spännande och roligt på gång. Ikväll ska vi ut och fira av min kära chef som slutar på Lee. Kommer nog bli en rolig kväll om än lite bölig.
Nej nu ska jag jobba undan, åka hem och byta outfit.
Puss
Annie
Nya babies: Raf Simons x Adidas
Gamla vs. helt nya Raf Simons x Adidas Stan Smiths
 
Kära läsare!
I fredags, efter drömdagen på Junibacken, hämtade jag ut ett paket med ett par nya Stan Smiths som Raf Simons har gjort i samarbete med Adidas. Eller Rafdidas Raf Smiths som jag brukar kalla dem. Det är den enda (nåja) modellen som jag tillåter mig själv att köpa nuförtiden, för är det nåt jag verkligen inte behöver fler av, så är det just skor. 
 
Raf Simons
Phoebe Philo
 
Jag är väldigt intresserad av mode och har varit det i flera år. Jag håller koll på kollektioner som kommer och vilka trender som gäller, även om jag inte direkt följer dem. Fast ibland blir jag ju så klart inspirerad (jag kollar på er, alla avklippta jeans).
Saken är den att min garderob är 99 procent svart och jag har inget behov av att ha det senaste egentligen. Så att använda 10 år gamla plagg (som jag obviously skulle kunna få över 10 000 kr för på eBay) är inget konstigt för mig; tvärtom – jag tycker det är kul att plocka fram och återupptäcka gamla favoriter ur mitt "arkiv".
På äldre da'r har jag insett att jag inspireras mer av vad en designer har på sig själv, än vad hen skickar ner för catwalken. Så i min stil nuförtiden tar jag inte utan svängarna lika mycket som när jag var yngre. Nu är det mer tröja eller tischa, byxa och Stan Smiths – that's it.
Det beror nog till viss del på att jag känner en viss trötthet inför hela modescenen, med dess numera på tok för snabba tempo, väldigt ytliga Instagram-hype och gravt stegrade priser.
Men mest beror det nog på att jag nu har passerat 30, är farsa och inte orkar bry mig lika mycket längre.
Tråkigt men sant.
Puss
Bryan
Typiskt söndag
Soffhäng deluxe idag
Hur gullig är Audrey liksom?
Grått men härligt

Söndag alltså. Väldigt typiskt söndag idag, fast på ett bra sätt. Sovis, gos i soffan, vänner på fika, grå promenad, egentid på spikmattan och gryta till middag. Det känns som helgen gick lite för snabbt. Kanske för att den var så bra.

I morgon är det måndag och denna veckan innebär mycket möten, inga resor men lite kvällsjobb (event). 
Jag ska lägga mig tidigt ikväll så jag orkar gå upp och yoga en lång stund i morgon. Trevlig söndag!
Puss
Annie