Annie & Bryan

Första semesterdagen
 
Min sista arbetsvecka (bara tre dagar lång) kämpade jag mig igenom med äckligt mycket stress och dessutom som gräsänkling. Även om det var crazy mycket på jobbet pga att vi i sommar lanserade en av våra fetaste kampanjer ever (med Jens Lapidus) och jag därför fick ovanligt mycket att göra eftersom jag är en nyckelkompetens på bolaget (läs: den enda som jobbar fullt ut med sociala medier), var det ändå ganska skönt att ha några dagar för mig själv.
Jag kunde jobba sent utan att ha dåligt samvete. Vanligtvis har jag dåligt samvete för att jag går tidigare än andra pga förishämtning.
Jag kunde springa på kvällstid. Vanligtvis brukar jag bara springa på morgnarna på vardagarna för att liksom ha träningen gjord och slippa tänka på det kvällarna när det ska hämtas på föris, lekas i parken, lagas mat, nattas osv.
När vi tidigare bodde i Norrtull hände det att vi passerade Carl Eldhs Ateljémuseum i Bellevueparken på våra promenader. Jag har alltid tänkt att det vore kul att gå in där, men det blev aldrig av. Så det var målet på min första semesterdag: att ta mig dit och gå in och kolla.
Jag cyklade dit i det fantastiska sommarvädret på min gamla damhoj (Annies mormors gamla), gick på en guidad visning av Carl Eldhs skulpturer och utställningen med Maria Miesenberger, och hängde kvar lite där vid Brunnsviken; läste Isabelle Ståhls Just nu är jag här och njöt som bara den. Sen cyklade jag hem för att möta mina girls på Centralen.
Första semesterdagen var en dröm!
Puss
Bryan