Annie & Bryan

Hotellnatt mitt i veckan
 
I onsdags slutade Annie på Lee och gick på semester, medan Audrey gick på sommarlov. För att fira överraskade Annie Audrey och mig med en natt på Scandic Continental och det var också ett tack för att jag har funnits vid hennes sida och peppat henne under våren, när det har varit väldigt tungt och allmänt kaotiskt på jobbet. Så fint! Hur fantastisk fru har jag?!
Vi har varit rätt bra på att köra staycation i Stockholm genom åren. Minst en gång per år bor vi en natt på nåt hotell i stan. Förutom Continental då, har vi provat Scandics Grand Central, Anglais och Hasselbacken. Vi har även bott på Clarion Sign, Story Hotel, Hotel Diplomat och Hotell Skeppsholmen Jag vill minnas att vi till och med har bott flera gånger på Grand Central, Anglais och Stoy. Senaste gången vi gjorde en lägenhetsvinst unnade vi oss en natt på Grand Hôtel också.
Det är sjukt vardagslyxigt att vakna upp i ett hotellrum i ens egen stad, käka hotellfrulle och sen gå och jobba.
Imorgon kommer jag vakna upp ensam hemma, för Annie och Audrey har flugit ner till Småland.
Nu ska jag ut och springa.
Puss
Bryan
#1 - Embla

Hej
Vi ska besöka Stockholm alldeles nu. 1 vuxen och 3 barn (10-12år) och 1 vuxen till. Ser att ni bott på ett flertal hotell och kanske kan ge bra tips. Vi tänker Hasselbacken för närheten till Grönan som vi ska till. Men läst omdömen att det är ofräscht och dyrt. Tänker Victoria Tower för att det ser fräscht ut, stort lekutrymme för barnen och nytt, där har vi erbjudande som skulle ge oss 2000kr billigare än Hasselbacken, dock lång tid att ta sig ut o in från stan. Öppna för alla möjliga övriga förslag. Vill ge barnen en fin hotellupplevelse för det kan vara deras enda. Vill ha ett bra rum då vi vuxna är vänninor och inte par. Och med utmattning o ett barn med npf vill jag ha så lite strul runtomkring som möjligt. Hjälp!

Svar: Hejsan. Hoppas inte detta är för sent. Vad kul med Sthlm! Ska ni på grönan, och är 2 kompisar med barn så skulle jag boka ett scandic hotell. För då har ni nära till det mesta. Har ni Ica kort har man 20% på scandic. Rekommenderar Scandic anglais, scandic klara, scandic Kungsgatan. Hoppas ni får en super fin resa. Kram
Annie & Bryan