Annie & Bryan

Semester och nytt jobb!

Igår fick jag semester och jobbade min sista dag på Lee jeans. I fyra år har jag jobbat där och för ett tag sen fick jag ett nytt jobb-erbjudande och jag kände att det var dags att ta nästa steg. Lee Jeans har format hela mig, teamet och jobbet har utvecklat mig enormt. Det har varit de bästa åren någonsin! Men sista tiden har det varit för mycket av olika anledningar och jag behövde ny energi. Så jag är så glad. Men först semester! 

Vi började gårdagen med att checka in på hotell, jag överraskade mina älsklingar och vi hade det så mysigt. Idag har jag och Audrey ätit ute, tittat i affärer och busat. Nu sover hon och jag lyssnar på pod. Bryan jobbar en vecka till.  
Puss
Annie 

Utsikten från vårt hotell
Gullis ❤
Vitalic – Tu Conmigo (feat. La Bien Querida)
 
Dagens låt är den här nya 70-talshistorian av Vitalic:
Puss
Bryan
Sommarläsning
 
Idag fick jag ett paket med några böcker jag har tänkt läsa i sommar:
– Josefine Klougart: Om mörker
– Chris Kraus: I Love Dick
– Isabelle Ståhl: Just nu är jag här
Om det är nåt jag verkligen saknar nu när jag är förälder, så är det just läsningen. Jag läste väldigt mycket förr och det blir inte lika mycket nu längre. Tiden räcker inte till på samma sätt, så det tar betydligt längre tid att ta sig igenom en bok.
Den knappa tiden låter kanske mer negativt än vad det är. Visst, det är mycket att stå i hela tiden, saker som ska fixas, tusentals leksaker som ska plockas undan igen och igen och igen. Men mycket av tiden går åt till att bara hänga med Audrey, ta del av hennes fantasi, gosa med henne, förundras över hennes blotta uppenbarelse och att nypa sig i armen för att hon är så underbar.
Jag tror och hoppas läsningen gör comeback på riktigt när hon blir äldre och kan sysselsätta sig ännu mer på egen hand.
Puss
Bryan