Annie & Bryan

Fullt ös
Godkväll där ute! 
Hoppas ni mår förträffligt.
Igår hämtar jag Audrey på föris för hon var krasslig. Hon var så hängig stackarn och väldigt trött. Så väl hemma gosade vi i sängen sen däckade hon på mig (händer inte ofta). Sen kom Bryan hem och bytte av mig och jag gick på ett spännande möte, mer om det framöver. Idag har Bryan vobbat (heter det ens så?) och jag har öppnat en ny Lee yta på Åhléns. Förr i tiden jobbade jag ju heltid som Visual Merchandiser (dekoratör) på NK men på Lee jobbar jag mest med Pr/Marknad. Och i ärlighetens namn så tycker jag det sistnämnda är roligare även fast det är skönt att släppa loss den visuella ådran ibland. Nog om det.
Ikväll har jag gosat extra mycket med Audrey som är piggare men hon får vara hemma i morgon med, så det blir lite mer gos då. Jag har sagt det innan och säger det igen, vad glad jag är att vi är ett bra synkat par och att man inte är ensam. Det är ju ett livspussel, mycket jobb för båda och en del resor för mig. Vi har ingen släkt i Stockholm och absolut att det hade varit guld om de bodde närmre och kunde hämta på föris ibland men det har aldrig varit ett problem eftersom vi alltid haft dem 40 mil bort. Och vi har varit inställda på detta. Det som är nice är ju att Audrey är ju ett barn som gillar att vistas ute och bland folk. Vi tar med henne överallt. Hennes favoriter i Stockholm skulle jag nog säga är: Sturebaren, NK, olika museum. 
 
 
Nej nu ska jag prata lite med min man för imorgon kväll har jag ett stort event och Cherrie ska spela, hur pepp! Livets kontraster va, gillar dem oftast!
 
 Btw, Stockholm alltså!
 
Natti, 
Annie