Annie & Bryan

Måndag med morgonlöpning och överraskning
Skeppsholmen kl 06:49
Stadshusparken (nästan i mål)
 
Hey lovers!
Jag började den här dagen (29 maj!) och veckan med 10 km löpning innan jobbet. Det är extra tungt att gå upp tidigare på just en måndag, särskilt efter en drömmig långhelg med värsta semesterkänslan. Men jag gjorde det och det var så skönt efter rundan. Så bra start på veckan!
Annie kom hem för en stund sen efter en middag och gav mig en liten överraskning: senaste numret av apartamento och ett Jan Stenmark-kort. Detta som tack för att jag alltid stöttar henne när saker och ting tynger henne på olika sätt. Så fint!
 
Presenten från Annie
 
Nu ska jag repeatlyssna på den här stört bra låten jag upptäckte idag. Audrey och jag har redan lyssnat på den massa gånger ikväll.
 
 
Puss
Bryan
Vit skjorta = panikslagen avkomma
 
Jag har gjort några medvetna val i livet för att underlätta mitt leverne, till exempel att bara använda svarta kläder eller bara köpa viner från de franska hyllorna på Systembolaget. Färre valmöjligheter = mindre beslutsångest liksom.
Därmed inte sagt att jag inte äger något annat än svarta plagg. Ibland kan jag inte låta bli, men det är extremt sällan. Därför uppgår inte det "färgglada" i min garderob till mer än två vita tischor, en vit tunika, två mörkblå skjortor, tre vita skjortor och en vit skjorta med marmortryck. Allt är från – vad annars? – Raf Simons och marmornumret är från hans F/W 2008-kollektion för Jil Sander.
I veckan rockade jag en skjorta från våren/sommaren 2011. Den är skjortornas motsvarighet till hockeyfrillan – business in the front; party in the back – då den går att öppna upp helt i ryggen. I och med detta osvarta val på morgonen råkade jag fucka upp Audreys världsbild totalt, för hon fick fullständig panik när jag tog på mig den, kort innan vi skulle traska iväg till föris.
Hon blev vit som ett spöke, stackaren.
 
Bjuder på en bild med samma skjorta från 2012 när jag fortfarande hade en anständig hårsituazione på huvudet
Puss
Bryan
Heja life

Godkväll,

Nu följer ett peppigt inlägg. Alltså hur härlig är denna årstid. Jag glömmer typ bort varje år hur härligt allt är. Hur grönt det blir och hur gott det doftar ute. 
Ikväll var vi på middag och gick hem i ett nästan sommarlikt Stockholm. Och till det är det liksom långhelg. Kan inte blir bättre.
Nej nu ska jag lägga mig, i morgon åker den här lilla familjen på den årliga Drottningholms-resan. Det innebär att vi tar båten dit, har en smarrig picknick med oss och njuter av livet.
Puss