Annie & Bryan

Hej panghelg!

Alltså hej helgen!

Den här helgen får 10 av 10 korvar!
I fredags var jag ledig med Audrey, man kan säga att vi prickade in rätt dag. Vi begav oss mot Skeppsholmen för att äta glass och sen ta båten över till Djurgården. Vi gick till Skansen (hett tips, köp årskort, man tjänar på det), vi skulle se djuren men hon lockades mest av att kolla på stora barn. När vi hängt där ett bra tag så tog vi båten tillbaka till Skeppsholmen (mitt bästa ställe i Stockholm) för att ha picknick med halvmexikanen. Det blev pizza och vin. Hur härligt?! Sen cyklade vi hem i ett sommarvarmt Stockholm och satt på vår lilla framsida och njöt av livet. 
Igår så sprang jag lite längre än vad jag brukar, vilket gick super. Tills jag kom hem och fick någon typ av vätskebrist (dricker alltid för lite vatten innan jag springer,  jag är rädd att få håll) så jag sov lite för att komma i form och drack liter av vatten. På eftermiddagen mötte vi upp min syssling med barn och hängde i Rålis. Igår kväll började processen barnet ska sova i sin säng, vilket gick fantastiskt bra och hon sov där till 06.00 idag, då hon kom över till oss och vaknade först 10.00 = A-barn!
Idag har vi haft picknick och myst ute hela dagen. Sen tog vi cyklarna till St:Görans kyrka och lyssnade när en fantastisk kör sjung in sommaren. Älskar psalmer och särskilt somriga sådana. Blev såklart blödig. Allt är så vackert ute, dofterna är magiska och man har ju verkligen längtat efter denna årstid. Sen att jag har världens finaste familj gör mig till världens rikaste!
Så, en megahelg! Nu ska vi äta tapas och se Skam.
Trevlig kväll
Annie  

Glassfest
Hej bra kväll
Mönsterchock
Pizzahäng
Tantaluran
I kyrkan