Annie & Bryan

Pappaledig i fredags
Tantaluris väntar på att vi ska hänga lakan på tork
Stökigt värre efter virvelvinden Audreys framfart
Älskar utsikten uppe på Tak
AW med mina girls
 
I fredags var jag pappaledig för sista gången innan sommaren. Jag hade bara sovit ca fem timmar per natt hela veckan – har bara mig själv att skylla på pga att jag inte kommer i säng i en anständig tid – så jag var rätt seg och orkade därför inte ha alltför höga dad-of-the-year-ambitioner den här dagen.
Så vår dag bestod av att: tvätta sängkläder, parkbänkshänga i Kungsträdgården medan en av oss sov, barnportionsluncha på NK, gisslanförhandla för att komma från leksaksaffären på NK, möta upp Annie för ett försök till AW uppe på Tak (gick inte pga hysteriskt mycket folk och då hann vi ändå upp innan den lika hysteriska hisskön hade börjat), att köra plan b och ta ett glas på Hobo istället med en sockerspeedad Audrey.
Det sjukaste den här dagen var att när vi skulle gå hem och kom ut från Hobo, stod sju ladies mitt på det som nu finns kvar av Brunkebergstorg och körde ett agilitypass med sina hundar. Jag varken kan eller gillar hundar, så det heter säkert inte ens agility, men de stod i alla fall och gjorde massa övningar som om de var på en brukshundsklubb. Det var en galen syn nevertheless!
Annars var det en väldigt fin dag. Fem pluppar!
Puss
Bryan