Annie & Bryan

Vit skjorta = panikslagen avkomma
 
Jag har gjort några medvetna val i livet för att underlätta mitt leverne, till exempel att bara använda svarta kläder eller bara köpa viner från de franska hyllorna på Systembolaget. Färre valmöjligheter = mindre beslutsångest liksom.
Därmed inte sagt att jag inte äger något annat än svarta plagg. Ibland kan jag inte låta bli, men det är extremt sällan. Därför uppgår inte det "färgglada" i min garderob till mer än två vita tischor, en vit tunika, två mörkblå skjortor, tre vita skjortor och en vit skjorta med marmortryck. Allt är från – vad annars? – Raf Simons och marmornumret är från hans F/W 2008-kollektion för Jil Sander.
I veckan rockade jag en skjorta från våren/sommaren 2011. Den är skjortornas motsvarighet till hockeyfrillan – business in the front; party in the back – då den går att öppna upp helt i ryggen. I och med detta osvarta val på morgonen råkade jag fucka upp Audreys världsbild totalt, för hon fick fullständig panik när jag tog på mig den, kort innan vi skulle traska iväg till föris.
Hon blev vit som ett spöke, stackaren.
 
Bjuder på en bild med samma skjorta från 2012 när jag fortfarande hade en anständig hårsituazione på huvudet
Puss
Bryan