Annie & Bryan

Bättring ska ske!

Sämst update!

Ibland kommer livet emellan som det så fint heter. Jag ska inte gå in på detaljer men vi nämner i podden som släpps i morgon att vi varit med om något jobbigt och väldigt märkligt som man inte brukar vara med om. Så vi har varit lite under isen. Nu är vi typ över isen. Haha ordvitsarnas Queen, det är jag!

I alla fall, i helgen checkade vi in oss på Haymarket och hade en staycation! Alltså älskar att turista i sin egen stad. Helt ljuvligt! Vi bodde 2 nätter så vi hann verkligen njuta.

Vi badade badkar (i timmar), åt gott, var på Junibacken och gosade med familjen. Så välbehövligt och skönt! Rekommenderas!

(null)

Gullisarna 

(null)

Älsk på Junibacken, Astrid Lindgren och tantaluran! 
Annars då? Jo då, jag ska inte klaga. Det är typ vinter i Stockholm, det är krispigt, vackert och väldigt kallt. Audrey har kommit in i treårstrotsen. Ibland andas vi i fyrkant och ibland är det svårt att inte skratta. Hon är ljuvlig vår tantalura och såååå envis och såååå bestämd. Tydligen var jag exakt likadan som barn, pay back time tydligen:)


Nu ska jag se något slappt program och sen krypa ner. 


Kram puss

Annie  
Hösttips: Julia Holter
 
Låt mig tipsa om en skiva som passar finfint när en, säg, promenerar till jobbet på en krispig och solig höstdag som den här: Julia Holters Have You in My Wilderness.
Det är drömmig barockpop när den är som bäst.
Puss
Bryan
Veckan då rå

Torsdag och fullt ös.

Denna veckan har verkligen susat förbi. Jag har dock haft lite låg energi, eller ni vet när man inser att det är rätt grått ute och man saknar sommaren (som aldrig ens kom). Har varit lite känslig i veckan och känt mig lite grå. Ibland är det rätt skönt att bara få känna så. Inte tänka så mycket utan bara go with flow. 


Men förutom det har det hänt 3 roliga saker:

  1. Audrey har börjat gilla att gunga igen 
  2. Vi har haft mysigt häng med Audreys ena kompis från föris med familj 
  3. Jag har fått fina nya naglar 

Och i helgen ska vi ha staycation. Hur härligt?! Att vara turist i sin egen stad alltså, vilken grej. 


(null)
Nya naglar check
Nej nu ska jag sova. Tidigt ändå för mig att släcka lampan innan 00.15. Heja! 

Puss 

Annie