Annie & Bryan

Jaha nehe

Söndag kväll eller natt mot måndag snarare.

Den här helgen gick snabbt och var härlig och mysig men inte så mycket mer. Alla helger kan ju inte vara wow deluxe och så får det vara! 

Så vad hände? Jo i fredags så beställde vi Meno Male (Stockholms bästa pizza) och myste hemma. I går (lördag) så vaknade jag med dålig energi, händer typ aldrig så hela dagen var lite seg. Jag och Audrey gick och fikade och cyklade längs vattnet, väldigt mysigt. Sen åt vi trattisar (älskar). 

Idag vaknade jag på betydligt bättre humör och gick ut och sprang, sen drog vi till Scenkonst-museumet (stammisar) och sen kom Leo med familj över så kidsen fick leka av sig. 

För några timmar sen vaknade A och var väldigt varm så hon fick alvedon och fick se Bella brandbil under tiden vi tog tempen (muta). Nu sover hon och halvmexikanen bredvid mig och jag är pigg. Klockan är 00.57. Piggheten kan bero på att jag ligger och grämer mig över att en tand gick sönder ikväll, jag bet av en bit. Sååå opepp på att gå tillbaka till tandis nu när jag är klar. Men men, kunde vart värre. Får hoppas de kan fixa den enkelt så jag slipper krona. 


I morgon ska jag vara hemma med A några timmar innan jobbet. Nästa helg ska vi checka in på hotell hela helgen, staycation! Längtar.  (null)

Helgens smarriga frulle!
Jaja natti natti. / Annie