Annie & Bryan

Drömmig lördag med la familia
Lördag alltså!

Det har varit en ganska trött familj här hemma efter gårdagens resturang-besök med Audreys bästa dagiskompis  och hans föräldrar. Btw hur härligt är det inte att hitta nya vänner när man är vuxen. Audrey och Leo började leka väldigt mycket för någon månad sen och vi föräldrar "klickade" väldigt bra så igår var vi ute och käkade och fortsatte sen kvällen hemma hos dem med vin, glass och superglada barn tills klockan var 23.30. Med andra ord lite trötta idag. Men ack så härlig kväll! 
(null)
Gårdagens härliga och stökiga middag
Så idag har vi slappat, sovit lite extra, hängt på stan och shoppat lite till Audrey. 
(null)
Så otroligt tacksam för vår familj ❤
Nu ska jag och Bryan se en ny serie som vi inte sett innan, Ozark. 
Puss
Annie 


Låg energi och megastolt!
Hola!
Igår var inte min bästa måndag. Den innebar lite tråkigheter på jobbet som jag fick vägledning i rätt snabbt så jag kunde tänka klart som tur var, den innebar skräck för jag ska till tandläkaren på kontroll nästa vecka och jag vet att jag har 2 hål och att jag måste dra ut 1 visdomstand. Och mitt problem är att jag är så rädd för ljuden och ilandet hos tandis. Inte smärtan, för jag har väldigt hög smärtgräns. Allt grundar sig i att jag gjorde "om" så mycket i min mun för några år sen, så jag är liksom lite rädd (läs mycket). Tandläkaren är superfin men jag klarar inte av att någon gräver i min mun. Att tandis ska dra ut en tand gör mig liksom svajig. Men jag tänker att det går över och det finns verkligen folk som har det värre. Och jag måste släppa kontrollen, jag kan inte påverka det.  (null)
Gårdagens lunch framför min gullis på datorn! Det piggar upp en lite trist måndag
Idag var däremot en mycket bättre dag. Bra morgon med föreläsning, mycket kul fix på jobbet och härliga kollegor! Sen hämtade jag tantaluran och vi lekte som nästan alltid med hennes BFF och hans pappa i parken. Sen gick vi till leksaksaffären så fick hon välja en grej för hon har slutat med blöja! Hurra! Heja tantaluran, vi är så stolta! Jag kan skriva ett inlägg imorgon om hur vi gick tillväga. 
Kvällen har bestått av gos, doktors-lek och mat! Äta är verkligen en stor hobby för mig. Jag är typ alltid hungrig, jag har lite svajig ämnesomsättning så det är nog därför.
Hej vilket spretigt inlägg. Nu ska jag lägga mig (dra mig baklänges vad skönt det ska bli). 
Puss
Annie 
TV-konst
TV-väggen i vårt entertainment area slash allrum
 
Jag stör mig på att möbleringen i rum som innehåller en TV tvunget måste utgå från just TVn. Med tanke på 1) hur pass lite vi tittar på den (vi har den inte ens inkopplad i kabel-TV-uttaget) och 2) hur pass ful den är när den inte används och bara är en stor, svart ruta, har vi valt att behandla vår som en tavla och inte låta den diktera rummets utformning mer än absolut nödvändigt.
Den står nämligen lutad mot väggen på vår Hayhylla och egentligen är den med sina 32 tum för liten i förhållande till rummets storlek. Fast en större modell skulle ju förstöra inredningen fullständigt.
Enter: Samsungs nya The Frame-TV. Den ser verkligen ut som en tavla på riktigt, eftersom den visar en valfri bild istället för en den där svarta tråkrutan när den är avstängd. Det är coolt och praktiskt på samma gång.
Så plötsligt händer det: jag tycker en TV är snygg.
Puss
Bryan