Annie & Bryan

Power-lunch
Hej hej hallå,
Idag på lunchen var jag bjuden på en blogg-lunch med massa härliga Power-mamas (halvmexikanen var enda killen). Det var Ebba von Sydow som hostade det tillsammans med Kappahl. Vi höll till på Ebbas kontor.  Det var så härlig energi och massor med fina produkter. Jag gillar ju Kappahls olika barn-linjer. Newbie är ju verkligen mycket mer gulligull och lugna färger och vissa av deras barnkläder erbjuder mer färg, mönster och lekfullhet. 
(null)
Inspirerande Ebba och Kappahls designer. Hur fin är den rosa väskan?
Efter lunchen fick vi känna och klämma på massor med fina barnkläder. Vi fick också med oss en generös goodiebag hem till Audrey. Sen var de så gulliga på Kappahl så alla mammor fick välja varsin jacka. Jag valde så klart denna  puffer-jacka i guld.   
(null)
Audrey fick bland annat med sig en superfin vinterjacka i grönt med rosa päls i luvan. Och en glittrig lila topp som hon kan ha som tunika. Perfekt ju! 
(null)

(null)

(null)
Träffade härliga Sheila på lunchen
Tack Kappahl och Ebba för en härlig lunch!
Nu däremot ska jag se till så mitt hår torkar och sen lägga mig. Vi är sämst på att lägga oss. Oftast ligger vi inte i sängen innan 00.00 på vardagarna. Ändring nästa vecka. 
Puss Annie!

#1 - Alicia

Hei Annie! Er blogg å podd er best! Lurer på hvor den fine rosa pelsjakken din er fra?
Masse klemmer fra Norge 😘

Svar: Hejsan, vad kul att du gillar podden och bloggen! Vad glada vi blir! Min rosa fluff är ifrån Zalando. https://www.zalando.se/topshop-kort-kappa--rock-pink-tp721u00e-g11.htmlHoppas den finns var! Ha en ljuvlig helg. Stor kram / Annie
Annie & Bryan